Intră în contCont nou

Stimați membri,


Trebuie să comunicăm pe unele probleme care presupun urgență:

  1. Reluarea demersurilor de completare și depunere a formularului 230, întrucât operațiunea inițială a fost invalidată ca urmare a unor modificări normative făcute de ANAF și MApN. Privitor la aceasta, vă rugăm să lecturați mesajul postat aici și să acționați ca atare. Precizăm că, din acest motiv, neputând conta pe intrări de fonduri din viramentul 2%, nu am putut supune votului dumneavoastră Proiectul programelor, respectiv al bugetului, drept pentru care o facem acum.
  2. Aprobarea Proiectulului programelor Asociaţiei, respectiv a Proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017 şi, orientativ, pentru 2018. Aceste teme sunt supuse votului dumneavoastră prin corespondență electronic, iar în acest sens am configurat un program de dialog și vot electronic, pe care vă rugăm să-l accesați, urmând procedura indicată aici.

Apreciem că acest sistem este necesar și util, având în vedere numărul mare de membri, costurile ridicate și dificultățile organizării adunărilor generale, urgența unor proceduri necesare și faptul că acest sistem permite exprimarea directă a fiecăruia, în timp ce votul prin delegare 1/50 diluează opinia personală.

Rugăm ca votul să fie exercitat până pe data de 11.10.2017, inclusiv.Vă mulțumim!

Votează

Pentru a putea vota, te rugăm să te autentifici sau urmează instrucțiunile pentru a vota fară cont!
Perioada de votare:
12.09.2017 - 11.10.2017
12.09.2017 - 11.10.2017
Tema supusă votului:
Observații:
Observații: