Intră în contCont nou

Stimați membri,


Revenim cu rugămintea de a vă face timp pentru a vă apleca asupra următoarelor probleme:

  1. Reluarea demersurilor de completare și depunere a formularului 230, întrucât operațiunea inițială a fost invalidată ca urmare a unor modificări normative făcute de ANAF și MApN. Privitor la aceasta, vă rugăm să lecturați mesajul postat aici și să acționați ca atare. Precizăm că, din acest motiv, neputând conta pe intrări de fonduri din viramentul 2%, nu am putut supune votului dumneavoastră Proiectul programelor, respectiv al bugetului, drept pentru care o facem acum.
  2. Aprobarea Proiectulului programelor Asociaţiei, respectiv a Proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli şi, orientativ, pentru 2018, precum și a instituirii practicii de auditare a situației financiare a Asociației, de către un auditor financiar autorizat.

Aceste teme sunt supuse votului dumneavoastră prin corespondență electronică, iar în acest sens am configurat un program de dialog și vot electronic, pe care vă rugăm să-l accesați, urmând procedura indicată aici.


Apreciem că acest sistem este necesar și util, având în vedere numărul mare de membri, costurile ridicate și dificultățile organizării adunărilor generale, urgența unor proceduri necesare și faptul că acest sistem permite exprimarea directă a fiecăruia, în timp ce votul prin delegare 1/50 diluează opinia personală.Vă mulțumim!

Votează

Pentru a putea vota, te rugăm să te autentifici sau urmează instrucțiunile pentru a vota fară cont!
Perioada de votare:
-
Tema supusă votului:
Momentan nu există nici o temă supusă votului!