Intră în contCont nou

Stimați membri,


Am încercat de câteva ori votul electronic, sistem modern de comunicare și votare spre care tindem, dar deocamdată nu funcționează la parametrii scontați, întrucât cheia de logare la sistem și de recunoaștere constă în e-mail și CNP, date pe care nu le deținem decât pentru 1/5 din totalul membrilor. Fiind mulți, nu ne putem întruni într-o sală pentru a discuta organizat problemele interne, iar votul prin delegare 1 la 50 diluează foarte mult acuratețea voinței dumneavoastră asupra temelor în discuție. Pe de altă parte, prezența fizică implică costuri mari.

Prin urmare, am apelat la votul prin corespondență scrisă, ca variantă de bază, iar în acest sens toate unitățile armatei au primit tot ce este necesar pentru realizarea acestui tip de vot. Totuși, cei care sunteți pensionari sau din alte motive nu puteți vota unitar, prin corespondență scrisă și tabel întocmit la nivelul unității, aveți două opțiuni:

  1. puteți vota electronic prin sistemul creat pe site, urmând instrucțiunile de la votul electronic
  2. dacă nu vă puteți loga, aveți la dispoziție posibilitatea votului printr-un e-mail dat pe adresa contact@camaraziimilitari.ro în care să vă exprimați opțiunea, punctual pentru fiecare temă sau în bloc, menționând una din expresiile: “Sunt de accord”, “Mă abțin”, “Sunt împotrivă”, însoțite de eventuale explicații, observații și propuneri. E-mail-ul dumneavoastră va fi asimilat votului exprimat prin sistemul la care nu v-ați putut loga sau votului prin corespondență scrisă.


Vă mulțumim!

Votează

Pentru a putea vota, te rugăm să te autentifici sau urmează instrucțiunile pentru a vota fară cont!
Perioada de votare:
-
Tema supusă votului:
Momentan nu există nici o temă supusă votului!