Intră în cont

Atenție! Înregistrarea permisă doar membrilor Asociației!

Creează un cont nou
Nume:*
Prenume:*
Telefon:
CNP:*
E-mail:*
Parola:*
Confirmă parola:*
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!
Înregistrarea se face pe baza CNP-ului.

TERMENI ȘI CONDIȚII

  1. Asociaţia de Caritate din Armata României – CAMARAZII, denumită în continuare Asociaţia CAMARAZII, garantează că prezenta aplicație păstreaza, în condițiile legii, confidențialitatea datelor cu caracter personal ale dumneavoastră și respectă dreptul la protecția vieții private, în privința prelucrării datelor dumneavoastra cu caracter personal. Această obligație nu subzistă dacă prelucrarea priveşte date cu caracter personal care au fost făcute publice în mod expres de către dumneavoastră unor terţe părţi.
  2. În conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal, prin utilizarea acestei aplicații on-line sunteţi de acord ca Asociaţia CAMARAZII să prelucreze datele cu caracter personal, furnizate de dumneavoastră (Nume, Prenume, CNP) la crearea contului de utilizare a aplicației on-line.
  3. Asociaţia CAMARAZII se obligă să asigure confidenţialitatea votului dumneavostră.
  4. Asociaţia CAMARAZII se obligă să urmeze conduita rezultată din procesul de consultare/votare.
  5. Membrii se angajează să păstreze confidenţialitatea informaţiilor/temelor supuse procesului de consultare/votare.
  6. Membrii se angajează să adopte calea dialogului intern pentru detalii, clarificări, propuneri, opinii pe temele supuse consultării/votării sau pentru alte probleme care privesc Asociaţia CAMARAZII.
  7. Neexprimarea votului în termenul prevăzut se consideră aprobare tacită, potrivit art.18 alin (4) din Statut.
  8. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conţinutului materialelor prezentate pe acestă aplicaţie, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al Asociaţiei CAMARAZII.