Anul 2015 a fost cel mai prolific din cei 7 ani de funcţionare a Asociaţiei, în condiţiile în care sfera de activităţi s-a dezvoltat, drepturile membrilor au fost şi ele mărite şi diversificate, iar numărul cazurilor medico-sociale sprijinite este cu mult mai mare faţă de Asociaţia a depăşit cifra de 22.000 de membri, din toate structurile şi categoriile de personal ale Armatei, ceea ce ne îndeamnă să credem că, în aceeaşi măsură, a crescut gradul de încredere în acţiunile noastre.

Sub deviza „Înainte de toate, suntem OAMENI!”, în spiritul camaraderesc specific Armatei, şi în anul 2015 am empatizat cu durerile şi necazurile celor care ni s-au adresat, indiferent de poziţia socială. Astfel, pe baza contribuţiei de 2%, în anul 2015 am sprijinit rezolvarea a 204 cazuri medicale grave, au fost acordate 85 de ajutoare de deces, ajutoare lunare pentru 16 orfani şi alte asemenea măsuri de sprijin camaraderesc, care au presupus fonduri de aprox. 900.000 lei.

Cu speranţa că nu v-am înşelat aşteptările, vă rugăm să fiţi alături de noi şi anul acesta, în campania de colectare de fonduri prin viramentul de 2%. Nu trebuie decât să descărcaţi Formularul 230, să-l completaţi corect şi să-l transmiteţi pe adresa U.M. 02585 Bucureşti, pe cât posibil până pe data de 13 mai 2016. Echipa de lucru a Asociaţiei va prelua formularele, le va expertiza şi le va transmite către administraţiile.

În schimb, vă asigurăm că, dacă viaţa vă va încerca, ne veţi avea alături cu seriozitate, transparenţă şi dedicaţie.

 

PREŞEDINTELE EXECUTIV AL
ASOCIAŢIEI DE CARITATE DIN ARMATA ROMÂNIEI – CAMARAZII

Nicolae ANGHELESCU