Sâmbătă, 31.01.2015, organizăm o primă excursie la munte.
Ne-am gândit la un eveniment recreativ  pentru membrii şi simpatizanţii Asociaţiei (adulţi şi copii) în ideea de a ne cunoaşte mai bine şi de a creşte coeziunea de grup.
Traseu: Bucureşti – Braşov (prin Vălenii de Munte – Cheia – Săcele)
Plecare: ora 07.30 de pe platoul din faţa UNAp
Sosire: orele 22.30 platou UNAp
Program detaliat:
07.15 – 07.30:
îmbarcarea în autocar
07.30 – 10.30:
deplasarea la Poiana Braşov (funcţie de opţiunea majorităţii participanţilor, se va face o oprire pentru o vizită la Mănăstirea Suzana, ceea ce presupune sosirea la Poiana Braşov la orele 11.00)
10.30 – 14.30:
schi, săniuş etc.
14.30 – 15.00:
deplasarea la Braşov
15.00 – 19.15:
program opţional
19.15 –  19.30:
îmbarcarea din zona Centrului Istoric
19.30 – 22.30:
deplasarea la Bucureşti
Condiţii de transport: Cu autocar de 49 de locuri, clasificat ***, contractat de Asociaţia CAMARAZII de la firma „Double T”.
Pachetul de facilităţi transport cuprinde: sistem audio-video, lampă de citit, toaletă, portbagaj interior, aer condiţionat şi alte facilităţi corespunzătoare clasei. Este inclusă şi asigurarea pentru călători şi bagaje.
Preţul excursiei: 50 lei/persoană, reprezentând transportul şi taxele pentru parcare, precum şi alte cheltuieli, dacă vor fi necesare (se achită în numerar, pe bază de chitanţă, cel târziu până pe data de 29 ianuarie 2015, orele 15.00).
În situaţia că, după încheierea activităţii, va rezulta un rest, acesta se va vira în contul cu destinaţie caritabilă al Asociaţiei.
Minorii vor fi însoţiţi, obligatoriu, de o persoană adultă.
Masa de prânz se poate servi la Academia Forțelor Aeriene Brașov (felul I, felul II, desert și apa minerală – 15 lei).
Pentru copiii celor decedaţi în acţiuni militare şi pentru copiii orfani ai membrilor Asociaţiei CAMARAZII, sunt asigurate două excursii/an gratuit (una în sezonul de vară şi alta în cel de iarnă).
Asociaţia îşi asumă următoarele obligaţii:
  • distribuie oferta către potenţialii doritori;
  • încheie, unitar, contractul cu firma de transport;
  • asigură doi voluntari pentru gestionarea activităţii;
  • armonizează tot ce este necesar pentru ca excursia să decurgă bine.
Pentru alte detalii, vă rugăm să contactaţi organizatorii la tel. 021.319.58.58/2690 (secretariat Asociaţie) sau 0722.661.274 (dl. Constantin VASILE).
Dacă vă hotărâţi să vă înscrieţi, vă rugăm să completaţi, individual sau în grup, formularul de înscriere şi să-l trimiteţi la Asociaţia CAMARAZII, împreună cu suma de bani. Veţi primi confirmarea înscrierii şi chitanţa.
Dacă vom concluziona că ceea ce v-am propus funcţionează, vom organiza în fiecare sâmbătă asemenea excursii de o zi (corespunzător solicitărilor), iar funcţie de ideile şi propunerile dumneavoastră intenţionăm şi excursii de două zile sau mai mult, pe diverse trasee. Vom dimensiona totul atât cât este necesar, astfel încât să putem onora toate solicitările.
Recomandăm ca pentru această excursie de iarnă să vă luaţi cu dumneavoastră, dacă aveţi, săniuţe uşoare, schiuri, plăci de dat pe zăpadă şi ce mai credeţi de cuviinţă pentru a nu pierde timp şi bani la închiriat.
Cu speranţa că veţi subscrie la acest proiect, vă aşteptăm pentru ca, împreună, să dăm culoare vieţii şi să generăm mai multă coeziune în cadrul colectivităţii noastre.
Ne putem reuni ideile pe pagina de facebook a Asociaţiei Camarazii sau în orice alte modalităţi.
DESCARCA AICI FORMULAR ÎNSCRIERE EXCURSIE