În cadrul acţiunilor sale privind dezvoltarea coeziunii de grup, Asociaţia CAMARAZII organizează sâmbătă, 13 iunie 2015, o excursie în Ţinutul de basm al Buzăului (Cislău – Nehoiu – Siriu).

Programul include vizite la: Herghelia de cai de la Cislău (singura din ţară care produce şi creşte cai din rasa Pursânge Englez), Barajul şi Lacul de acumulare de la SiriuSchitul Sfântul NifonMănăstirea Ciolanu şi Tabăra de sculptură în piatră de la Măgura (cea mai mare expoziţie de sculpturi în aer liber din ţară şi una dintre cele mai mari din lume).

Vom servi masa de prânz la Pensiunea Valea Lupului.

Preţul excursiei: 50 lei/persoană, reprezentând transportul şi taxele pentru parcare, precum şi alte cheltuieli, dacă vor fi necesare (se achită în numerar, pe bază de chitanţă, cel târziu până pe data de 09 iunie 2015, orele 15.00). În situaţia că, după încheierea activităţii, va rezulta un rest, acesta se va vira în contul cu destinaţie caritabilă al Asociaţiei, cu titlu de donaţie.

Asociaţia îşi asumă următoarele obligaţii:

  • distribuie oferta către potenţialii doritori;
  • încheie, unitar, contractul cu firma de transport;
  • asigură doi voluntari pentru gestionarea activităţii;
  • armonizează tot ce este necesar pentru ca excursia să decurgă bine.

IMPORTANT:

Pentru copiii camarazilor decedaţi în acţiuni militare, dar  şi pentru copiii orfani ai membrilor Asociaţiei CAMARAZII, sunt asigurate două excursii/an gratuite (una în sezonul de vară şi alta în cel de iarnă).

MAI MULTE DETALII

DESCARCĂ FORMULAR ÎNSCRIERE EXCURSIE