Sâmbătă, 25 iulie 2015, organizăm o nouă excursie pe Valea Doftanei.

Persoanele care doresc să beneficieze de proprietăţile terapeutice ale Lacului Sărat de la Telega (Complex Şoimul) vor avea la dispoziţie peste şase ore pentru băi sărate, salinoterapie de suprafaţă şi băi de nămol.

Mai târziu, excursia va continua pe frumoasa Vale a Doftanei până la Barajul Paltinu.

Lacul de acumulare de la Paltinu este unul din cele mai importante obiective turistice din zonă, iar peisajul deosebit atrage mulţi turişti. Poieniţele din jurul lacului sunt locuri ideale pentru relaxare.

Băile Sărate Telega funcţionează neîntrerupt de 140 de ani. Lacurile sunt renumite datorită cotelor maxime de minerale ce le conţin, cu valoare terapeutică în special în patologia reumatismului. Temperatura medie a apei este de 30 de grade Celsius. Este o zonă de puritate a aerului şi aeroioni cu beneficiu real pentru reechilibrarea organismului, mai ales după perioadele de mare stres.

Preţul excursiei: 30 lei/persoană reprezentând transportul şi taxele pentru parcare, precum şi alte cheltuieli, dacă vor fi necesare (se achită în numerar, pe bază de chitanţă, cel târziu până pe 22.07.2015, orele 14.00). Nu este inclusă taxa de 10 lei/pers. pentru intrare la Complexul Şoimul, pe baza căreia se asigură acces la bazin, nămol, duşuri, cabină de schimb.

În situaţia că, după încheierea activităţii, va rezulta un rest de bani, acesta se va vira în contul cu destinaţie caritabilă al Asociaţiei, cu titlu de donaţie din partea participanţilor la excursie.

Asociaţia îşi asumă următoarele obligaţii:

  • distribuie oferta către potenţialii doritori;
  • încheie, unitar, contractul cu firma de transport;
  • asigură doi voluntari pentru gestionarea activităţii;
  • armonizează tot ce este necesar pentru ca excursia să decurgă bine.

IMPORTANT:

Pentru copiii camarazilor decedaţi în acţiuni militare, dar şi pentru copiii orfani ai membrilor Asociaţiei CAMARAZII, sunt asigurate două excursii/an gratuite (una în sezonul de vară şi alta în cel de iarnă).

PROGRAM DETALIAT