În perioada 05-06 iulie 2015 vom organiza o excursie intitulată sugestiv

„Pe urmele Părintelui Arsenie Boca”.

Vă invitam să ne fiţi alături pentru a descoperi împreună locurile încărcate de spiritualitate prin care a trecut Sfântul Ardealului în viaţa sa pământeană (Brad, localitatea unde a învăţat, Mănăstirea Prislop, unde a fost duhovnic, a slujit şi îşi are mormântul, Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus, unde a fost stareţ).

Se adaugă frumuseţile Carpaţilor şi câteva oraşe cu parfum medieval (Sibiu, Alba Iulia, Braşov).

Colegii noştri din Ardeal, rezervişti sau în activitate, buni CAMARAZI, se vor strădui să facă oficiul de gazdă la Alba Iulia prin Schimbarea Gărzii, iar la Brad prin cazare în condiţii de unitate militară, dar cu mult suflet şi prin mâncare cu specific ardelenesc, dacă veţi dori.

Preţul excursiei: 130 lei/persoană, se achită în numerar, pe bază de chitanţă, cel târziu până pe data de 30.06.2015, orele 14.00. 

În situaţia că, după încheierea activităţii, va rezulta un rest de bani, acesta se va vira în contul cu destinaţie caritabilă al Asociaţiei, cu titlu de donaţie din partea participanţilor la excursie.

Masa nu este inclusă în preţ.

Condiţii de transport: autocar clasificat***. Pachetul de facilităţi transport cuprinde: sistem audio-video, lampă de citit, toaletă, portbagaj interior, aer condiţionat etc. Este inclusă şi asigurarea pentru călători şi bagaje.

Minorii vor fi însoţiţi, obligatoriu, de o persoană adultă.

Înscrieri: Se completează, individual sau în grup, formularul de participare şi se trimite la Asociaţia CAMARAZII, împreună cu suma de bani. 

Detalii la tel.: 021.319.58.58/2925, 0723.257.811 – dl. Gheorghiţă TUNARU.

Cazarea se asigură în spaţii administrate de Garnizoana Brad (condiţii de unitate militară: dormitoare cu 10-20 paturi, separat femei-bărbaţi, duş, apă caldă).

Pe data de 05.07.2015, cina se poate servi în localitatea Brad, la restaurant (mâncare tradiţională ardelenească), preţ aprox. 15 lei/persoană pentru două feluri, respectiv aprox. 10 lei/persoană pentru un singur fel.

Pe data de 06.07.2015, micul dejun se poate servi la Căminul militar din Brad la un preţ de aprox. 7 lei/persoană.

Apreciem că este util ca participanţii să aibă şi mâncare la pachet.

Asociaţia îşi asumă următoarele obligaţii:

  • distribuie oferta către potenţialii doritori;
  • încheie, unitar, contractul cu firma de transport;
  • asigură doi voluntari pentru gestionarea activităţii;
  • armonizează tot ce este necesar pentru ca excursia să decurgă bine.

IMPORTANT:  

În cazul în care vă retrageţi, nu se returnează banii (participantul trebuie să găsească înlocuitor).

Programul poate fi modificat de către coordonatorul excursiei, cu consultarea prealabilă a excursioniştilor, în funcţie de anumite situaţii speciale.

PROGRAM DETALIAT

DESCARCĂ FORMULAR ÎNSCRIERE EXCURSIE