telega 1-editVă invităm, sâmbătă, 22 iulie 2017, să participaţi la o excursie pe frumoasa Vale a Doftanei. În program sunt incluse vizite la Muzeul Iulia Haşdeu, Casa memorială Nicolae Grigorescu, Casa Domnească din Brebu şi Mănăstirea Brebu.

Trei ore şi jumătate sau mai mult sunt rezervate persoanelor care doresc să beneficieze de proprietăţile terapeutice ale Lacului Sărat de la Telega (Complex Şoimul). Mai târziu, ne vom putea relaxa sus, la Barajul Paltinu, jucând volei, badminton sau pur şi simplu stând la soare, în poienile de deasupra lacului. Totul se poate încheia cu un superb apus de soare proiectat pe apa lacului, de culoarea smaraldului.
Preţul excursiei: 35 lei/persoană reprezentând transportul şi taxele pentru parcare, precum şi alte cheltuieli, dacă vor fi necesare (se achită în numerar, pe bază de chitanţă, cel târziu până pe data de 18.07.2017, orele 14.00). Nu sunt incluse tarifele de intrare la muzee şi Complexul Şoimul. În situaţia că, după încheierea activităţii, va rezulta un rest, acesta se va vira în contul cu destinaţie caritabilă al Asociaţiei, cu titlu de donaţie.

telega 2-edit

Asociaţia îşi asumă următoarele obligaţii:

  • distribuie oferta către potenţialii doritori;
  • încheie, unitar, contractul cu firma de transport;
  • asigură doi voluntari pentru gestionarea activităţii;
  • armonizează tot ce este necesar pentru ca excursia să decurgă bine.

IMPORTANT:

Pentru copiii camarazilor decedaţi în acţiuni militare, dar şi pentru copiii orfani ai membrilor Asociaţiei CAMARAZII, sunt asigurate două excursii/an gratuite (una în sezonul de vară şi alta în cel de iarnă).

 

PROGRAM DETALIAT

DESCARCĂ FORMULAR ÎNSCRIERE EXCURSIE