În numărul 4 din 17 august 2015, semnalăm apariţia în ziarul local din Shabla, Bulgaria, a unui material privind începutul cooperării Asociaţiei de Caritate din Armata României – CAMARAZII cu Asociaţia Ofiţerilor şi Sergenţilor în Rezervă din Shabla.

Mai jos este prezentată şi traducerea articolului:

Expoziţia de fotografie „Totul e lumină”, în deschiderea „Săptămânii spiritualităţii marinăreşti” la Cercul Militar Mangalia, a marcat participarea comunităţii din Shabla la Ziua Marinei Române.  Pe 9 August lucrările de artă fotografică au fost expuse în Sala Coloanelor a instituţiei, în cadrul proiectului „Arta fără frontiere”, proiect al asociatiilor din cele doua localitati. Expoziţia Desislavei Doneva a fost panotată şi prezentată de fotograful din Varna, Slav Nedelcev.
Autoarea a primit aprecieri deosebite din rândul gazdelor, nume deja cunoscute cititorilor noştri: Emilia Dabu -preşedintele Clubului Artelor Solteris şi Tatiana Odobescu, critic de artă. Fotografiile au rămas expuse toată săptămâna, fiind un punct de atracţie pentru cei ce au fost oaspeţii Cercului Militar Mangalia în zilele premergătoare sărbătorii marinarilor. Cu această ocazie, a avut loc şi prima întâlnire de lucru între Sucursala Mangalia a Asociaţiei CAMARAZII şi Asociaţia Ofiţerilor şi Sergenţilor în Rezervă din Shabla, marcând demararea unui parteneriat între cele două organizaţii.
ziar_shabla_articol