În nume personal şi al Consiliului Director, am onoarea de a vă transmite tuturor sincere mulţumiri pentru implicarea în această mişcare de solidaritate care s-a dezvoltat an de an, aducând mai multă încredere şi coerenţă în planul relaţiilor umane care se leagă, în mod natural, între colegii de serviciu.

Prin contribuţia dumneavoastră creştinească am reuşit să fim alături de orfani, văduve, de victimele accidentelor produse în timpul şi din cauza serviciului militar, de cei loviţi de viaţă cu boli grave sau care, în urma unor calamităţi, au rămas fără locuinţă.

Asociaţia numără, acum, aproape 20.000 de membri, iar această dezvoltare constituie, în sine, expresia unei relaţii de încredere pe care am construit-o pas cu pas şi care merită consolidată.

Pentru cei care nu sunteţi familiarizaţi cu regulamentul Asociaţiei, precizăm că principalele tipuri de măsuri de care poate beneficia un membru se prezintă astfel:

–          ajutor pentru rezolvarea unor probleme socio-medicale grave (inclusiv pentru membrii familiei);

–          ajutor pentru refacerea locuinţei în caz de calamităţi naturale;

–          ajutor pentru înmormântare (inclusiv pentru decesul membrilor familiei);

–          ajutor periodic acordat copiilor minori şi/sau soţului supravieţuitor, după decesul membrului Asociaţiei.

Nu în ultimul rând, Asociaţia îşi propune să deruleze o serie de proiecte ce vizează facilităţi şi pentru persoanele care nu întâmpină probleme de natura celor menţionate mai sus.

Cu speranţa că nu v-am înşelat aşteptările, vă rugăm să faceţi şi anul acesta efortul de a vira, către Asociaţia CAMARAZII,  2%  din impozitul pe venitul salarial anual aferent anului 2014. Recomandăm ca, dacă nu sunteţi înscrişi  în Asociaţie, să completaţi şi formularul de adeziune, pentru a putea beneficia pe deplin de drepturile conferite, prin regulament, membrilor proprii.

În schimb, consecvenţi conduitei de până acum, vă asigurăm că, dacă viaţa vă va încerca, ne veţi avea alături, cu seriozitate, transparenţă şi dedicaţie.

Vă dorim să fiţi sănătoşi, să aveţi un an frumos şi să vă bucuraţi de viaţă!

 

 Preşedintele  executiv  al
Asociaţiei de Caritate din Armata României – CAMARAZII
Nicolae ANGHELESCU