Intră în contCont nou

Stimați membri,


Din rațiunea de a ne conforma cerințelor prevăzute de normele care guvernează activitatea asociațiilor și fundațiilor, vă prezentăm, spre analiză și vot, Raportul de activitate al Asociaţiei, conținând și Extrasul situațiilor financiare, pe anul 2017, în forma necesară pentru publicarea în Monitorul Oficial al României. Acest demers este necesar, întrucât asociația noastră este recunoscută, de Guvernul României, ca fiind de utilitate publică și are o asemenea obligație de transparență.


Puteți vota electronic, astfel:

  1. prin sistemul de logare creat pe site, urmând instrucțiunile de la votul electronic;
  2. dacă nu vă puteți loga, aveți la dispoziție posibilitatea votului printr-un e-mail dat pe adresa contact@camaraziimilitari.ro în care să vă precizați numele și prenumele și să vă exprimați opțiunea de vot, menționând una din expresiile: “Pentru”, “Abținere”, “Împotrivă”, însoțite de eventuale explicații, observații și propuneri. E-mail-ul dumneavoastră va fi asimilat votului exprimat prin sistemul la care nu v-ați putut loga.

Rugăm ca votul să fie exercitat până pe data de 15.04.2018, inclusiv. Neexprimarea votului în termenul limită va fi considerată aprobare tacită, conform Art.18, alin.(4) din Statut.Vă mulțumim!

Votează

Pentru a putea vota, te rugăm să te autentifici! sau urmează instrucțiunile pentru a vota fară cont!
Perioada de votare:
-
Tema supusă votului:
Momentan nu există nici o temă supusă votului!