ÎN ATENȚIA MEMBRILOR ASOCIAȚIEI CAMARAZII CARE LA ÎNSCRIEREA ÎN ASOCIAȚIE NU AU COMPLETAT CNP-ul PERSONAL

Cei care pe cererea de înscriere nu și-au completat CNP-ul personal sau nu l-au completat corect, nu pot beneficia de serviciul de vot oferit de site-ul camaraziimilitari.ro , dar își pot exprima opinia votului trimițând un mesaj pe adresa de e-mail a Asociației CAMARAZII contact@camaraziimilitari.ro, cu opțiunea/opțiunile corespunzătoare temei/temelor propuse spre dezbatere („pentru”, “împotrivă“ sau “mă abțin”) și chiar și cu observații pertinente acolo unde se doresc a fi adăugate.

ATENȚIE: în conținutul mesajului pe care îl veți transmite să nu lipsească numele și prenumele (eventual CNP-ul) dvs. corect.

- Tematica pentru care se va dori opinia dvs. este afisata pe site-ul Asociației CAMARAZII (corespunzător alternativei VOT din componența butonului VOTEAZĂ).

PAȘI DE URMAT PENTRU PROCEDURA DE VOT OFERITĂ DE
SITE-ul ASOCIAȚIEI CAMARAZII 1. Crearea contului:

  - Pe site-ul Asociației CAMARAZIIcamaraziimilitari.ro , se va acționa butonul VOTEAZĂ, care va deschide pagina:

  - Dacă deja aveți un cont creat acționați butonul Intra in cont și veți fi trimis în ecranul de vot

  - Dacă nu aveți un cont creat acționați butonul Cont nou și veți fi trimis în ecranul:

  Aici, după completarea corectă a datelor (cu atenție mai ales la CNP și e-mail), veți acționa butonul Creează cont, care dacă totul este O.K., vă va trimite un mesaj, dar și un link pe e-mail-ul dvs. Veți acționa acel link și veți intra în ecranul de logare (pasul 2).

  Același lucru se petrece și dacă ceva va fi greșit prin completarea datelor realizată de dvs.; adică veți primi un alt mesaj, dar și un alt link pe adresa dvs. de e-mail, pe care tot la fel îl veți acționa, dar în acest caz veți fi condus la crearea de cont.

 2. Logarea dvs.:

  Veți intra pe e-mail-lul dvs., unde veți acționa link-ul primit. Acest click vă va trimite în ecranul de logare:

  Unde vă veți autentifica prin e-mail și parolă după care veți acționa butonul Intra in cont care vă va duce în ecranul de votare.

 3. Votarea:

  După logarea de la pasul 2 veți intra în ecranul de votare.

  Aici veți găsi una sau mai multe teme pentru care vi se va cere opinia (votul). După terminarea alegerii opțiunii de votare pentru fiecare temă în parte, prin acționarea butonului Voteaza, veți putea ieși acționând butonul Iesire situat pe ecran în dreapta sus.

 4. Un alt pas se referă la situația în care ați uitat parola.

  În acest caz veți acționa butonul Am uitat parola care vă va duce în ecranul:

  Aici veți introduce adresa de e-mail și veți acționa butonul Recuperează parola. Ca urmare, veți primi mesajul :

  „Pentru activarea contului te rugam sa accesezi link-ul primit pe e-mail!” După care veți intra în e-mail-ul dvs. și veți acționa link-ul primit: "Pentru a reseta parola va rugam sa apasati aici". Astfel, veți intra în ecranul care vă permite logarea la procedura de votare.  Vă mulțumim pentru înțelegere și ajutor și așteptăm opțiunile voturilor dumneavoastră.